portfolio | producties voor yoga magazine


Foto yoga shopping
Als freelance redacteur voor Yoga Magazine schrijf of vul ik voor elk nummer een aantal rubrieken. Voor het lentenummer maakte ik de shopping- en wellnesspagina’s, gevuld met mooie producten voor yogi’s. Voor andere edities doe ik vaak de agendapagina met interessante yogaworkshops en What’s hot, over trends binnen yogaland (zoals reizende yogi’s). Nu schrijf ik iets over Boys of yoga bijvoorbeeld en deed ik verslag van mijn bezoek aan Sukha yoga. Nieuwe publicaties zal ik later weer delen!

YM1-2015 shopping

YM1-2015 wellness

agenda.indd

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s