video | waarom wij in kijk uit wilden wonen

video kijk uit screenshot
In het bos van Castricum staat een huisje. Een huisje waarvan je denkt: als ik dáár toch eens zou kunnen wonen… Waarbij je hoofd vol ideeën en dromen popt over wat je er dan allemaal mee zou willen doen –  zoals een kleine creatieve studio in een van de kamers boven maken, hutten bouwen in de tuin, theekransjes met voorbijgangers, rondjes door het bos hardlopen voordat je naar je werk gaat, en zo verder.

En opeens kwam dat huisje laatst te koop. Bij het bezichtigingsmoment stonden honderden mensen in meterslange rijen te wachten tot ze een kijkje konden nemen in dit droomplekje tussen de bomen. Wouter en ik dachten: de kans dat wij dit krijgen is klein, maar er ís een kans. We deden een bod. Met de verwachting dat er vast wat rijke stinkerds over ons heen zouden bieden, maakten we een video om onze gunfactor te vergroten.

Uiteindelijk zijn wij niet de kopers geworden, helaas. Kijk uit is gegaan naar een lucky bastard, een rijke of creatieve of iemand die gewoon thuishoort in het bos.

Alle reacties die ik kreeg op mijn video waren wel ontzettend leuk. Ondertussen droom ik verder over kleine huisjes in het bos.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s