portfolio | traveling yogi’s voor yoga magazine

Instagram Yoga reizende yogis
Sinds eind vorig jaar werk ik als freelancer op de redactie van Yoga Magazine. Ik doe voornamelijk webredactie, maar hou me ook bezig met het magazine. Voor het zomernummer (2-2015) schreef ik dit item over reizende yogi’s. Yoga en reizen: what’s not to like? Lees het artikel hier.

Een aantal andere producties van mijn hand staan hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s