illustraties | window art

window1 600
Op de ramen tekenen, welk (klein of groot) kind wil dat nou niet?

Mijn eerste window art maakte ik toen ik nog werkte bij het Hoe overleef ik…-tijdschrift en we een item maakten over raamkunst. Sindsdien versier ik mijn eigen ramen en die van anderen. Ik gebruik krijtstiften van edding, waarvan de tekeningen – niet onbelangrijk –weer makkelijk van de ruiten af te boenen zijn.

window hoi

Onze voortuin is een wildernis (laatst vroeg iemand of-ie een duinkaart nodig had om hem te betreden), dus ik heb de natuur maar doorgetrokken naar onze ramen. Geïllustreerde potjes met planten en bloemen sieren de vensterbank en dit groen hoef ik tenminste geen water te geven.

raam voor1

raam 1

raam 2

raam gedicht
(credits songtekst: Joan Boaz – artikeltje over deze geweldige folkmuziek volgt nog!)

Window art is ook een tof alternatief voor verjaardagskaarten, slingers en ballonnen:. Het fotografeert soms alleen wat lastig.

raam heleen600  raam maartje1

Met kerst (foto is half gespiegeld):

raam kerst

Ik ben ook gek op winkels en cafeetjes met schilderingen en illustraties op het raam. Je ziet het nu veel! Ik ben benieuwd of hier nog meer raamkunstliefhebbers zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s