food for thought | quotes en knipsels

IMG_0208
Screenshots, uitgeknipte quotes, opgeslagen linkjes, ezelsoren in magazines, uitgescheurde pagina’s: mijn telefoon, notebooks, laptop en bureau zijn ermee gevuld. Soms voel ik me net een zwarte trui die de hele dag witte pluisjes aantrekt. De pluisjes zijn dingen die ik interessant of inspirerend vind en niet vergeten wil of later nog eens terug wil zien.

Op allerlei plekken heb ik dan ook random quotes verzameld, gelezen in interviews in kranten en tijdschriften. Dit zijn er een paar. Gewoon, om te delen, over na te denken, je te laten inspireren. Inzichtjes die mij soms laten inzien: o ja, zo kan het ook. Of: dit vind ik ook, dat moet ik niet vergeten. Of: wat een mooie gedachte. Of: zo goed zou ik het niet kunnen zeggen.

dont grow upIMG_0203
IMG_0207IMG_0204IMG_0205IMG_0206IMG_0209
IMG_0208
En tijdens creatieve hersenstormen kun je er dan weer iets nieuws mee creeëren:IMG_1026

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s